Despre Noi

Construit în secolul trecut şi în întregime restructurat în anul 2007, VigoHOTEL este cel mai bun exemplu de artă "Belle Epoque" din judeţul Prahova. Într-o atmosferă rafinată şi armonioasă, unde arhitectura de epocă se contopeşte cu exigenţele modernismului, VigoHotel inaugurează un nou punct de reper al Ploieştiului, al României, ba chiar un nou stil de viaţă al acestor plaiuri mioritice. În spatele faţadelor, înfrumuseţate cu ornamente florale, întâlnim mobilier prestigios si oglinzi de epocă, lucrări de artă precum Sala Belle Epoque cu coloane de marmură roşie şi candelabre de cristal şi nu în ultimul rând o terasa spaţioasă. Vigohotel este locul unde confortul si estetica se intalnesc, un loc plin de personalitate care asigura respect fata de intimitatea clientilor sai.

Profesionalismul echipei si dotarile de avangarda ale locului se imbina pentru a oferi ospitalitate, o primire prietenoasa si servicii personalizate. Personalul hotelului  va sta la dispozitie 24 de ore din 24, pentru a va raspunde tuturor solicitarilor iar pozitia centrala a locatiei garanteaza accesul rapid la majoritatea obiectivelor si atractiilor  din orasul Ploiesti

Punem la dispoziţia clienţilor şi al oaspeţilor lor următoarele:

  • Un restaurant şi o terasă de vară unde clienţii se pot relaxa în zilele toride de vară : VigoRistorante;
  • Lobby Bar: Vigolounge
  • O sală de recepţie: Sala Belle Epoque;
  • Două săli de conferinţe: Ramona şi Elenoir
  • Centrul SpA, compus din piscină, saună, baie turcească şi maxi-jacuzzi;

Un spaţiu pentru toţi managerii aflaţi în delegaţie, ce regăsesc în arhitectura imobilului o imagine de prestigiu și care doresc atât organizarea unor întâlniri de afaceri, cât şi să beneficieze de condiţiile de cazare superioare.

Un loc de întâlnire al tuturor îndrăgostiţilor care călătoresc pe Valea Prahovei şi al celor aflaţi în luna de miere care vor sa retrăiască atmosfera de Belle Epoque de altădată. Respectarea tradiţiilor, ospitalitatea şi atenţia deosebită acordată detaliilor fac din VigoHotel unul din cele mai plăcute clădiri de epocă din Ploieşti.