Cazare

Farmecul amplasamentului - Rafinament si charme


Hotelul dispune de 24 de camere dintre care 5 camere single, 17 camere duble, un apartament şi 3 camere  junior suite.
Deşi camerele sunt construite în stil “Belle Epoque” fiecare are  identitatea sa. Camerele au un decor rafinat şi îmbină atât elemente moderne, cât şi elemente clasice, ce dau spaţiului o notă particulară. Toate sunt dotate cu pat matrimonial şi sistem de masaj. Spaţiile de cazare dispun de: minibar, sistem de aer condiţionat reglabil, televizor LCD, internet wireless și cablu atât în cameră cât și în întreg hotelul, uscător de păr, băi cu duș sau cu jacuzzi, precum și o gamă completă de cosmetice hoteliere.

 • Design elegant

  Toate camerele sunt în stil “Belle Epoque”,având totuși fiecare identitatea sa, prin care se disting una de cealaltă.

 • Atentie la detalii

  Mobilierul în stil francez, anii 800. Somptuoasele camere de la primul etaj, împletite cu spatioasele şi romanticele camere mansardate de la ultimul etaj, fac din VigoHotel, primul “hotel de charme” din regiune.

 • Facilitati multiple

  Graţie stilului mobilierului şi atenţiei acordate fiecărui detaliu, plecând de la lenjeria de calitate, perdelele de mătase, mochete şi filtre anti-alergice, făra a renunţa însă la tehnologia de ultimă generaţie, s-a reuşit obţinerea unui rezultat estetic şi funcţional la parametri maximi.

 • Bai regesti

  Bîile sunt dotate cu căzi matrimoniale sau cu duşuri de producţie italiană, fiind completate cu accesorii de mare rafinament şi eleganţă, oglinzi “ big size” precum şi cu halate şi prosoape de calitate superioară. Pardoselile şi pereţii sunt îmbracate integral în marmură.

 • Conditii de neegalat

  Băile sunt dotate cu căzi matrimoniale, cu hidromasaj cu opţiunea de policromie sau ca alternativă duşuri de producţie italiană.

  .
 • Balcon la Bulevard

  Aranjamentele florale externe ale hotelului orneaza faţada edificiului şi conduc către elegantul Bulevard al Independenţei, simbol şi important punct de referinţa al orașului Ploiești, nou centru de afaceri și dezvoltare europeană.